Vår butikk på Kvadrat er åpent 10-21 (lørdag 10-18). Vi tilbyr nå gratis hjemlevering. Les mer →

Apple 85-watts MagSafe 2-lader (for MacBook Pro 15" med Retina-skjerm)

3 stk. på lager
SKU
MD506ZA
kr 899,00

85-watts MagSafe 2-strømforsyningsenheten har magnetisk strømkontakt, og hvis noen skulle snuble i den, kobles den dermed fra, slik at verken MacBook Pro eller personer kommer til skade. Dette hjelper også mot slitasje på og svekkelse av kabelen over tid. I tillegg sørger den magnetiske kontakten for enkel og sikker tilkobling til maskinen.

Når strømforsyningen er koblet til, lyser en lampe ved strømpluggen: Når den lyser gult, lades den bærbare maskinen, og når den lyser grønt, er maskinen fullstendig oppladet. Med strømforsyningsenheten følger det med en strømkabel som gir deg muligheten til å koble enheten til et strømuttak som er langt unna, mens støpselet på selve enheten (følger også med) kan være mer praktisk på reiser.

Strømforsyningsenheten er utviklet spesielt for reiser og gir muligheter for praktisk kabeloppbevaring ved at strømkabelen kveiles rundt strømforsyningsenheten.

Strømforsyningsenheten lader litiumpolymerbatteriet mens maskinen er av, på eller i dvalemodus. Den kan også forsyne maskinen med strøm hvis du velger å bruke maskinen uten batteri.

Er du usikker på om dette er riktig strømforsyningsenhet for Macen din?

Les denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du velger riktig enhet.

Mer informasjon
Produsent vare nr. MD506Z/A
Merke Apple
I esken Apple 85-watts MagSafe 2-lader
MD506 Apple 85-watts MagSafe 2-lader (for MacBook Pro 15" med Retina-skjerm)
MD506 Apple 85-watts MagSafe 2-lader (for MacBook Pro 15" med Retina-skjerm)