Apple 85W MagSafe-strømforsyning (for 15- og 17-tommers MacBook Pro)

4 stk. på lager
SKU
MC556ZB
kr 899,00

Denne 85-watts MagSafe-strømforsyningsenheten har en magnetisk strømplugg som sikrer at strømkabelen kobles fra ved unormal belastning, og som forhindrer slitasje på og svekkelse av kablene over tid. I tillegg sørger den magnetiske kontakten for enkel og sikker tilkobling til maskinen.

Når strømforsyningen er koblet til, lyser en lampe ved strømpluggen: Når den lyser gult, lades den bærbare maskinen, og når den lyser grønt, er maskinen fullstendig oppladet. Med strømforsyningsenheten følger det med en strømkabel som gir deg muligheten til å koble enheten til et strømuttak som er langt unna, mens støpselet på selve enheten (følger også med) kan være mer praktisk på reiser.

Strømforsyningsenheten er utviklet spesielt for reiser og gir muligheter for praktisk kabeloppbevaring ved at strømkabelen kveiles rundt strømforsyningsenheten.

Strømforsyningsenheten lader litiumpolymerbatteriet mens maskinen er av, på eller i dvalemodus. Den kan også forsyne maskinen med strøm hvis du velger å bruke maskinen uten batteri.

Er du usikker på om dette er riktig strømforsyningsenhet for Macen din?

Les denne artikkelen for mer informasjon om hvordan du velger riktig enhet.

Mer informasjon
Produsent vare nr. MC556Z/B
Merke Apple
I esken Apple 85W MagSafe-strømforsyning
Passer til Mac 15-tommers MacBook Pro
MC556 Apple 85W MagSafe-strømforsyning (for 15- og 17-tommers MacBook Pro)
MC556 Apple 85W MagSafe-strømforsyning (for 15- og 17-tommers MacBook Pro)