Apple Airport Express

På lager
SKU
MC414ZA
kr 1 090,00

AirPort Express har en kompakt utforming og støtter 802.11n Wi-Fi på to bånd samtidig. Opprett det trådløse nettverket raskt og enkelt ved hjelp av iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC. Opprett et nettverk kun for gjester. Strøm musikk til alle rom i huset. Og skriv ut fra alle rommene også. Alt med rask trådløs teknologi.

Enkel Wi-Fi-konfigurering med iPhone, iPad eller Mac.

Koble DSL- eller kabelmodemet til AirPort Express, og lag et nytt trådløst nettverk med kun et par trykk på iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også bruke AirPort-verktøy, som er standardprogramvare på Mac-en. Konfigurasjonen er like rask og enkel der.

802.11n med to bånd samtidig.

Med AirPort Express kan Wi-Fi-kompatible enheter koble seg til nettverket ditt via 2,4 GHZ- og 5 GHz-båndet. Det betyr at alle tilkoblede enheter automatisk bruker det beste båndet som er tilgjengelig, slik at du får raskest mulig ytelse.

Strøm musikk med AirPlay.

AirPlay tar musikken fra iTunes-biblioteket på datamaskinen eller iOS-enheten og sender den trådløst til alle tilkoblede anlegg eller høyttalere i hjemmet (lydkabel selges separat). Du kan spille av musikk på ett høyttalersett, eller hvis du har mer enn en AirPort Express tilkoblet høyttalere, kan du spille av musikk fra iTunes på alle sammen samtidig.

Skriv ut trådløst fra alle rom.

På baksiden av AirPort Express finnes en USB-port som er laget for skriveren din. Når du har koblet den til, er det som å ha en skriver i hvert rom. Og siden AirPort Express fungerer med Mac og PC, kan alle i huset dra fordel av én sentral skriver.

Kompatibilitet og sikkerhet.

AirPort Express er kompatibel med alle enheter som har 802.11a-, 802.11b-, 802.11g- eller 802.11n-teknologi. Så uansett hvilken Wi-Fi-enhet du bruker, vil den fungere sammen med AirPort Express. AirPort Express har også en innebygd brannmur for å beskytte nettverket ditt mot internettangrep. Brannmuren er slått på som standard, så du trenger ikke å gjøre noe.

Opprett et gjestenettverk.

Opprett et eget Wi-Fi-nettverk med et eget passord kun for gjester. Du trenger bare å aktivere funksjonen for gjestenettverk, så kan gjestene dine få tilgang til Internett uten tilgang til andre deler av hovednettverket, for eksempel datamaskiner, skrivere og LAN-tilkoblede harddisker.

Mer informasjon
Produsent SKU MC414Z/A
Homekit-støtte N/A
Lagring N/A
Tilkobling Hodetelefonutgang, Tråløst, Ethernet
Trådløs lading kompatibel Nei
Merke Apple
Materiale N/A
I esken
  • AirPort Express
  • Dokumentasjon
  • Strømkabel
Spesifikasjoner N/A
Systemkrav

Klargjøring og administrering

  • iOS-enhet med iOS 6 eller nyere og AirPort-verktøy
  • Mac med OS X Lion versjon 10.7.3 eller nyere og AirPort-verktøy 6.1
  • Mac med OS X versjon 10.5.7 eller nyere og AirPort-verktøy 5.6.1
  • PC med Windows 7 eller nyere og AirPort-verktøy 5.6.1

Skriverdeling med en USB-skriver

  • USB-skriver
  • Mac med OS X versjon 10.2.7 eller nyere
  • PC med Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) eller Windows 8

Trådløs enhetstilgang

Enheter med Wi-Fi som bruker 802.11a/b/g/n-spesifikasjonen

Størrelse og vekt N/A
iPhone-kompatibilitet N/A
iPad-kompatibilitet N/A
Watch-kompatibilitet N/A
Mac-kompatibilitet N/A
Apple TV-kompatibilitet N/A
iPod-kompatibilitet N/A