null

Apple 85-watts MagSafe 2 lader (for MacBook Pro med Retina-skjerm)

Legg i handlekurv

Valg

kr949

Informasjon

Varenr.:MD506ZA ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
MD506ZA
EAN:
885909611508
Produsentens varenr.:
MD506Z/A

Beskrivelse

85-watts MagSafe 2-strømforsyningsenheten har magnetisk strømkontakt, og hvis noen skulle snuble i den, kobles den dermed fra, slik at verken MacBook Pro eller personer kommer til skade. Dette hjelper også mot slitasje på og svekkelse av kabelen over tid. I tillegg sørger den magnetiske kontakten for enkel og sikker tilkobling til maskinen.

Når strømforsyningen er koblet til, lyser en lampe ved strømpluggen: Når den lyser gult, lades den bærbare maskinen, og når den lyser grønt, er maskinen fullstendig oppladet. Med strømforsyningsenheten følger det med en strømkabel som gir deg muligheten til å koble enheten til et strømuttak som er langt unna, mens støpselet på selve enheten (følger også med) kan være mer praktisk på reiser.

Strømforsyningsenheten er utviklet spesielt for reiser og gir muligheter for praktisk kabeloppbevaring ved at strømkabelen kveiles rundt strømforsyningsenheten.

Strømforsyningsenheten lader litiumpolymerbatteriet mens maskinen er av, på eller i dvalemodus. Den kan også forsyne maskinen med strøm hvis du velger å bruke maskinen uten batteri.

Kompatibel med MacBook Pro med Retina-skjerm.

Ofte kjøpt sammen:

MD506Z/A Apple 85-watts MagSafe 2 lader (for MacBook Pro med Retina-skjerm)
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på