null

Apple Deksel med MagSafe til iPhone 12 mini - klar

Legg i handlekurv

Valg

kr579

Informasjon

Varenr.:MHLL3ZMA ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
MHLL3ZMA
EAN:
194252169537
Produsentens varenr.:
MHLL3ZM/A

Spesifikasjoner

Passer til,

Spesifikasjoner

Passer til:
iPhone 12 mini

Beskrivelse

Dette Apple-designede dekselet er tynt, lett og godt å holde i. Det viser frem de raffinert fargede finishene til iPhone 12 mini, samtidig som det gir god beskyttelse.

Dekselet er laget av gjennomsiktig polykarbonat og fleksible materialer, slik at det passer perfekt og gjør knappene lette å bruke. Overflaten har fått et ripebestandig belegg, både på innsiden og utsiden. Alle materialer og belegg er optimalisert for å forhindre gulning over tid.

Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 mini, går til- og frakoblingen lett som en lek. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen din på plass utenpå dekselet, eller plassere iPhonen på en Qi-sertifisert ladeplate.

I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjons­fasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Ofte kjøpt sammen:

Apple Deksel med MagSafe til iPhone 12 mini - klar
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på