Vi tilbyr nå gratis levering på døren med budbil. Gjelder kjøp over 500,- Stavanger, Sandnes, Sola, Ålgård og Bryne. Les mer →

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon

Midlertidig utsolgtMidlertidig utsolgt
SKU
ME186ZMB
kr 849,00

Hør alle detaljene i musikken hver gang du bruker Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon. De gir suveren lyd og imponerende lydisolasjon, og med volumjustering med enkle knapper kan du styre musikk og videoavspilling, og til og med svare på og avslutte samtaler på iPhone.

Gjenoppdag musikken din.

Ta på deg Apple In-Ear Headphones, velg ditt favorittspor og hør musikkdetaljer du aldri visste eksisterte. Det er nesten som om du oppdager musikken for første gang.

To drivere i hver øreplugg.

Hver øreplugg inneholder to separate høytytelses drivere – en bass- og en diskanthøyttaler – som resulterer i fyldig, detaljert og nøyaktig lydreproduksjon og fantastisk bassrespons for alle musikktyper.

Imponerende lydisolasjon.

Velg mellom tre størrelser av myke silikonplugger for en behagelig, stabil passform. Når de settes inn i øret, danner de en forsegling som blokkerer lyd utenfra, slik at du kan få det meste ut av musikken.

Ta kontroll.

Kontrollkapselen på kabelen, til høyre for ørepluggen, inkluderer en mikrofon og tre knapper.

Beskyttende deksel av metallnetting.

Rustfrie deksel av metallnetting beskytter de presise akustikkkomponentene mot støv og rusk. Du kan fjerne dekslene for å rengjøre eller erstatte dem med et ekstra sett, som du finner vedlagt i esken.

Mer informasjon
Produsent vare nr. ME186ZM/B
Merke Apple
I esken
  • Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon
  • Oppbevaringsetui
  • Tre sett med silikonøreplugger (liten, middels, stor)
  • To ekstra deksler av metallnetting
Passer til iPhone iPhone 6/6s, iPhone 6/6s Plus, iPhone SE, iPhone 5, iPhone 5s
Passer til iPad iPad mini 2, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (2017), iPad Pro 9,7-tommer, 12,9-tommers iPad Pro (1. gen.)
Passer til iPod iPod shuffle, iPod nano, iPod touch (sjette generasjon)
Systemkrav

Fjernkontrollen og mikrofonen støttes bare på iPod nano (fjerde generasjon og nyere), iPod classic (120 GB / 160 GB), iPod touch (andre generasjon og nyere), iPhone 3GS, iPhone 4 og iPad. Lyd støttes på alle iPod-modeller.

Krever programvareversjon 1.0.3 for iPod nano (fjerdegenerasjon), 2.0.1 for iPod classic (120 GB) og 2.2 eller nyere for iPod touch (andregenerasjon).

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon
Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon