null

Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 12 / 12 Pro

Legg i handlekurv

Valg

kr699

Informasjon

Varenr.:apple-leather-case-ip12

Informasjon

Varenr.:
apple-leather-case-ip12

Spesifikasjoner

Passer til,

Spesifikasjoner

Passer til:
iPhone 12 / 12 Pro

Beskrivelse

Skinndekselet med MagSafe er designet av Apple, spesielt for iPhone 12 | 12 Pro. Det gir iPhonen din et ekstra lag med beskyttelse, og samtidig et personlig preg.

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Dekselet smekkes enkelt på plass og beskytter iPhonen uten å gjøre den merkbart større.

Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 | 12 Pro, går til- og frakoblingen lett som en lek. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass på dekselet, eller plassere den på den Qi-sertifiserte ladeplaten.

I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dekselet er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge små merker (som vist i det siste bildet i galleriet). Hvis du ikke er så glad i det, anbefaler vi et klart iPhone 12 | iPhone 12 Pro deksel eller et i silikon.

Ofte kjøpt sammen:

MHKE3ZM/A Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 12 / 12 Pro - baltisk blå
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på