null

Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 12 mini

Legg i handlekurv

Valg

kr699

Informasjon

Varenr.:apple-leather-case-ip12-mini

Informasjon

Varenr.:
apple-leather-case-ip12-mini

Spesifikasjoner

Passer til,

Spesifikasjoner

Passer til:
iPhone 12 mini

Beskrivelse

Skinndekselet med MagSafe er designet av Apple, spesielt for iPhone 12 mini. Det gir iPhonen din et ekstra lag med beskyttelse, og gir den samtidig et personlig preg.

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Dekselet smekkes enkelt på plass og beskytter iPhonen uten å gjøre den merkbart større.

Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 12 mini, går til- og frakoblingen lett som en lek. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass på dekselet, eller plassere den på den Qi-sertifiserte ladeplaten.

I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dekselet er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge små merker (som vist i det siste bildet i galleriet). Hvis du ikke er så glad i det, anbefaler vi et klart iPhone 12 mini-deksel eller et i silikon.

Ofte kjøpt sammen:

Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 12 mini - lærbrun
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på