null

Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 13 Pro Max

Legg i handlekurv

Valg

kr649

Informasjon

Varenr.:apple-leather-case-13-pro-max

Informasjon

Varenr.:
apple-leather-case-13-pro-max

Spesifikasjoner

Passer til,

Spesifikasjoner

Passer til:
iPhone 13 Pro Max

Beskrivelse

Skinndekselet med MagSafe er designet av Apple, spesielt for iPhone 13 Pro Max. Det er en perfekt og elegant beskyttelse av iPhonen din.

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Dekselet smekkes enkelt på plass og beskytter iPhonen uten å gjøre den merkbart større.

Med innebygde magneter som posisjonerer seg perfekt på iPhone 13 Pro Max, går til- og frakoblingen lett som en lek. Hver gang. Magnetene sørger for perfekt posisjonering og gir raskere og enklere lading enn noensinne. Når det er på tide å lade, er det bare å smekke MagSafe-laderen din på plass utenpå dekselet, eller plassere iPhonen på en Qi-sertifisert ladeplate.

I likhet med alle andre deksler designet av Apple, har det vært gjennom tusenvis av timer med testing i design- og produksjonsfasen. Så i tillegg til å være flott å se på, beskytter det iPhonen mot riper og støt.

Dette dekselet er laget av mykt kvalitetsskinn som beskytter iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som et skinnbelte utvikler det flott patina og fine små merker etter hvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret, vil det avlegge små merker. Hvis du vil unngå dette, anbefaler vi at du bruker silikondeksel eller klart deksel til iPhone 13 Pro Max.

Ofte kjøpt sammen:

Apple Skinndeksel med MagSafe til iPhone 13 Pro Max
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på