Vi tilbyr nå gratis levering på døren med budbil. Gjelder kjøp over 500,- Stavanger, Sandnes, Sola, Ålgård og Bryne. Les mer →

Apple Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12 Pro Max - rosa sitrus

Midlertidig utsolgtMidlertidig utsolgt
SKU
MHYF3ZMA
kr 1 499,00
  • Spesial­garvet kvalitets­skinn
  • MagSafe støtte
  • Laget av Apple

Skinnetuiet med MagSafe til iPhone gir den beskyttelsen du trenger, samtidig som du kan nyte hvordan iPhonen ser ut og føles.

Det er laget av spesial­garvet kvalitets­skinn. Utsiden føles myk, og etter hvert vil den få en naturlig patina. Skinnetuiet følger formen på iPhone og beskytter den mot riper og støt, uten å gjøre den merkbart større. På innsiden har den en lomme til ID- eller betalingskort, og den har en matchende rem, slik at du alltid kan ha den for hånden.

Når det er på tide å lade er det bare å smekke MagSafe-laderen på plass, så får du rask og effektiv lading med en gang.

Mappen er utført i mykt skinn av høy kvalitet – og den er designet for å beskytte iPhonen din. Skinn er et naturlig materiale, og akkurat som i et skinnbelte, utvikler det flott patina og fine små merker etterhvert som du bruker det. Når du bruker MagSafe-tilbehøret vil det avlegge mindre merker.

Mer informasjon
Produsent vare nr. MHYF3ZM/A
Merke Apple
Materiale Skinn
I esken Apple Skinnmappe med MagSafe
Passer til iPhone iPhone 12 Pro Max
MHYF3ZM/A Apple Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12 Pro Max - rosa sitrus
MHYF3ZM/A Apple Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12 Pro Max - rosa sitrus MHYF3ZM/A Apple Skinnmappe med MagSafe til iPhone 12 Pro Max - rosa sitrus