Vi tilbyr nå gratis levering på døren med budbil. Gjelder kjøp over 500,- Stavanger, Sandnes, Sola, Ålgård og Bryne. Les mer →

Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit

Midlertidig utsolgtMidlertidig utsolgt
SKU
MWVJ2ZYA
kr 1 499,00
  • Designet av Apple
  • Opptil 50 prosent lengre batteritid
  • Kameraknapp

Smart Battery Case gir lengre batteritid og god beskyttelse. Et mykt mikrofiberfôr på innsiden beskytter iPhonen. Utsiden i silkemyk silikon gjør det ekstra behagelig å holde iPhonen. Utformingen av hengselen i myk elastomer gjør det enkelt å ta dekselet av og på.

Dekselet har en kameraknapp som åpner Kamera-appen uavhengig av om iPhonen er låst eller ikke. Med et et raskt trykk på knappen tar du et bilde, og med et lengre trykk tar du opp QuickTake-video. Det samme gjelder for selfier.

Smart Battery Case er også kompatibelt med Qi-ladere. Du kan lade iPhonen og batteriet samtidig. Og når det er fulladet, har Smart Battery Case opptil 50 prosent lengre batteritid. Du får lengre taletid, internettsurfing og video- og lydavspilling. Når Smart Battery Case er på, vises statusen til det intelligente batteriet på låst skjerm og i Kontrollsenter på iPhonen, så du vet nøyaktig hvor mye strøm du har igjen.

Dekselet kan lades enda raskere med USB-PD-ladere. Det støtter også Lightning-tilbehør som EarPods med Lightning-tilkobling (følger med iPhone) eller Lightning Digital AV-adapter (selges separat).

Mer informasjon
Produsent vare nr. MWVJ2ZY/A
Merke Apple
Materiale Silikon
I esken Apple Smart Battery Case
MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit
MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit MWVJ2 Apple Smart Battery Case til iPhone 11 – kremhvit