null

Series 7

Apple Watch Series 7

Se mer. Gjør mer.

Større skjerm. Mer solid. Raskere lading. Og kraftig funksjonalitet som appene Oksygen i blodet og EKG. Et sunnere deg er i sikte.

Fra 4 690,-

Kjøp nå

Skjerm

Stor skjerm. Enorm betydning.

Større skjermområde og et optimalisert brukergrensesnitt som gjør alt enklere å se og bruke. To eksklusive nye urskiver. Alt dette i en omdesignet urkasse.

Nesten 20 prosent større skjermområde og 40 prosent tynnere kanter sammenlignet med Apple Watch Series 6.

Bestandighet

Tåler tidens tann.

Tåler tidens tann.

Mer støtbestandig glass på forsiden. Støvbestandig med en rangering på IP6X. Og svømmesikker i saltvann og basseng ned til 50 meters dyp.

Sterkere glass

LTPO OLED-skjerm

Mer robust utforming

Helse

Personlig helse har en stor fremtid. På full skjerm.

Mål oksygenmetningen i blodet. Ta et EKG. Registrer søvnen din. Føl deg trygg med Nødanrop (SOS). Og finn roen med Mindfulness‑appen.

Mosjon

Mektig motivasjon.

Mål og vis alle former for bevegelse i aktivitetsringene. Del fremdrift og konkurrer med venner.

Mål og vis alle former for bevegelse i aktivitetsringene. Del fremdrift og konkurrer med venner.

Mål og få størst mulig utbytte av treningsøkter. Enten du sykler, løper, løfter vekter eller gjør andre ting.

Alltid på nett

Alt du trenger. Hvor enn du skal.

Alt du trenger. Hvor enn du skal.

Ring og send tekstmeldinger med tilgjengelig mobilnett – og legg telefonen igjen hjemme. Få veibeskrivelser i Kart-appen. Bruk Lommebok-appen som nøkkel, flybillett og betalingskort. Og finn tusenvis av apper på App Store.

Familieoppsett

Alle sammen sammenkoblet.

Konfigurer en klokke for familiemedlemmer som ikke har egen iPhone, slik at de kan motta og sende meldinger, ringe og bruke sikkerhetsfunksjoner.

Hvorfor velge Apple Watch

Det ultimate hjelpemiddelet for å leve sunnere.

Helse

Få pulsvarslinger. Registrer søvnen din. Ring raskt og enkelt etter hjelp i en nødssituasjon.

Mosjon

Registrer den daglige aktiviteten din. Få nøyaktige målinger av alle treningsøktene dine.

Mobilnett

Ring og motta meldinger. Hør på musikk. Bruk Apple Pay og Siri. Rett fra håndleddet.

Personlig tilpasning

Bytt rem for å bytte stil. Finn, tilpass og del urskiver.

Sammenlign

Hvilken Apple Watch er den rette for deg?

Produktnavn
Apple Watch Series 7
Apple Watch SE
Apple Watch Series 3
Bilder
Kjøp
Finish
Aluminium
Aluminium
Aluminium
Rustfritt stål
Rustfritt stål

Ikke relevant

Ikke relevant

Hurtigvisning
Skjerm
Oksygen i blodet
EKG
Puls
Internasjonale nødnummer
Fallregistrering
Høydemåler som alltid er på
Tilgjengelige mobilnettverk
Familieoppsett
Familieoppsett

Remmer

Skift rem. Skift stil.

Remmene finnes i mange forskjellige stiler, materialer og farger. Det gjør det enkelt å finne riktig look for anledningen.

Remmene finnes i mange forskjellige stiler, materialer og farger. Det gjør det enkelt å finne riktig look for anledningen.

AppleCare+

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

Eksperthjelp og utvidet skadedekning.

  • Apple-sertifisert service

  • Prioritert tilgang til Apple-eksperter døgnet rundt

  • Dekning av skader som følge av uhell

    Dekning av skader som følge av uhell

Juridiske fraskrivelser

Oksygen i blodet-appen: Målinger i appen Oksygen i blodet er ikke ment for medisinsk bruk, inkludert selvdiagnose og legekonsultasjon, og er utelukkende laget for bruk i forbindelse med mosjon og velvære.

EKG-appen: EKG-appen er tilgjengelig på Apple Watch Series 4 og nyere (ikke inkludert Apple Watch SE) med den nyeste versjonen av iOS og watchOS. Se sammenligning av modeller på apple.com/no/watch. EKG er ikke ment for brukere yngre enn 22 år. Med EKG-appen kan Apple Watch ta et EKG tilsvarende et elektrokardiogram med én avledning.

Støtbestandighet: Støtbestandighet er sammenlignet med forrige generasjon.

Støvbestandighet: Series 7 er støvbestandig med en rangering på IP6X.

Vannbestandighet: Apple Watch Series 3, Apple Watch SE og Apple Watch Series 7 har en vannbestandighets­rangering på 50 meter i henhold til ISO-standard 22810:2010. Det betyr at de kan brukes til aktiviteter i vann­overflaten, for eksempel svømming i basseng eller i saltvann. De skal derimot ikke brukes til dykking, vannski eller andre vannaktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann.

Nødanrop (SOS): GPS + Cellular: Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) og Apple Watch SE (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhonen din må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på Apple Watch uten mobilnett. Hvis iPhonen din ikke er i nærheten, må Apple Watch være koblet til et kjent Wi-Fi-nettverk, og Wi-Fi-anrop må være konfig­urert.

Mobilnett: Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Tilkobling varierer avhengig av nettverks­forbindelse. Roaming i utlandet støttes ikke. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular. Se support.apple.com/no-no/HT207578 for mer informasjon om oppsett.

App Store: Apper er tilgjengelige på App Store.

Familieoppsett: Ikke alle funksjoner er tilgjengelige hvis Apple Watch settes opp med Familieoppsett. Mobilabonnement kreves for tilgang til mobil­nettverk. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. Du finner en liste over deltakende mobil­operatører og kvalifiserte enheter på apple.com/no/watch/cellular.

Apple Music: Apple Music krever et abonnement.

Varsling om ujevn hjerterytme: Varsling om ujevn hjerterytme krever den nyeste versjonen av watchOS og iOS. Den er ikke ment for brukere yngre enn 22 år eller personer som tidligere har fått diagnosen atrieflimmer (AFib).

Internasjonale nødnummer: Funksjonen for internasjonale nød­nummer krever Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) eller Apple Watch SE (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og regioner: apple.com/no/watchos/feature-availability.

Raskere lading: Testene ble utført av Apple i august 2021 med førproduksjonsenheter av Apple Watch Series 7 (GPS) og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) med magnetisk hurtiglader-til-USB-C-kabel til Apple Watch (modell A2515) og Apples 20-watts USB-C-lader (modell A2305) samt Apple Watch Series 6 (GPS) og Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) med magnetisk ladekabel til Apple Watch (modellene A2255 og A2256) og Apples 5-watts USB-lader (modell A1385). Hver Apple Watch var sammenkoblet med en iPhone, og alle enhetene ble testet med førlanseringsprogramvare. Ladetiden avhenger av region, innstillinger og omgivelser. Faktiske resultater varierer.

(PRODUCT)RED: En del av overskuddet fra hvert salg av (PRODUCT)RED-produkter går til Det globale fondet.

Remmer: Tilgjengeligheten av remmer kan variere.

Kompatibilitet: Apple Watch Series 7 krever iPhone 6s eller nyere med iOS 15 eller nyere. Apple Watch SE og Apple Watch Series 3 krever iPhone 6s eller nyere med iOS 14 eller nyere.

Tilgjengelige funksjoner: Funksjoner kan bli endret. Enkelte funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke til­gjeng­elige i alle regioner eller for alle språk. Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/watchos/feature-availability.