Vår butikk på Kvadrat er åpent 10-21 (lørdag 10-18). Vi tilbyr nå gratis hjemlevering. Les mer →

AppleCare Protection Plan for iPad

1 stk. på lager
SKU
MF226ZMA
kr 649,00

AppleCare Protection Plan for iPad gir deg opptil to år med teknisk support fra eksperter og flere alternativer for maskinvareservice fra Apple fra den opprinnelige kjøpsdatoen for iPaden (1). Med AppleCare Protection Plan får du direkte tilgang til Apple-eksperter som kan svare på spørsmål om iOS, iCloud og iPad-apper fra Apple. Og ved behov for reparasjon kan Apple-eksperter ordne med en ekspressutskiftning i løpet av samme samtale.

Fordelene ved AppleCare Protection Plan-avtalen gjelder i tillegg til en forbrukers rett til gratis reparasjon, erstatning, prisreduksjon eller refusjon fra selgeren eller en tidligere selger i distribusjonskjeden for varer som ikke samsvarer med salgsavtalen innen to år fra levering, eller opptil fem år fra levering for varer som er ment å vare betydelig lenger enn to år, i henhold til forbrukerkjøpsloven av 2002. Du finner mer informasjon her.

Ett sted for teknisk support

Siden Apple lager iPad, iOS og mange av appene, er iPad et virkelig integrert system. Og det er kun AppleCare Protection Plan-avtalen som gir deg bare ett sted å henvende deg til for service og support fra Apple-eksperter. De fleste problemer kan løses med én telefon.

  • Direkte tilgang til Apple-eksperter
  • Lokal service for Apple-maskinvare verden rundt (2)

Flere servicealternativer for Apple-maskinvare

AppleCare Protection Plan gir reparasjons- og byttedekning, både på deler og arbeid, fra lokale Apple-autoriserte teknikere rundt i verden. Servicedekningen gjelder for følgende:

  • iPaden
  • Batteriet (3)
  • AirPort (4)
  • USB-kabelen og laderen som følger med

Inkludert support for programvare

Enten du sitter i sofaen hjemme, er på kontoret eller er på farten, får du direkte tilgang til Apples eksperter, som kan svare på spørsmål om en rekke emner, blant annet:

  • iOS og iCloud
  • Trådløse nettverk
  • Apple-apper som FaceTime, Keynote, Numbers og Pages

Juridisk informasjon

Mer informasjon
Produsent vare nr. MF226ZM/A
Merke Apple
Passer til iPad iPad mini 2, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (2017), iPad Pro 9,7-tommer, 12,9-tommers iPad Pro (1. gen.)
MF226 Apple AppleCare Protection Plan for iPad
MF226 Apple AppleCare Protection Plan for iPad