null

Apples 45-watts MagSafe-strømforsyningsenhet for MacBook Air

MC747Z/A
Legg i handlekurv

Valg

kr879

Informasjon

Varenr.:MC747ZA ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
MC747ZA
EAN:
885909431281
Produsentens varenr.:
MC747Z/A

Beskrivelse

45-watts MagSafe-strømforsyningen for MacBook Air har magnetisk strømkontakt som sikrer at strømkabelen kobles fra ved unormal belastning, og forhindrer slitasje på og svekkelse av kablene over tid. I tillegg sørger den magnetiske kontakten for enkel og sikker tilkobling til maskinen.

Når strømforsyningen er koblet til, lyser en lampe ved strømpluggen: Når den lyser gult, lades den bærbare maskinen, og når den lyser grønt, er maskinen fullstendig oppladet. Med strømforsyningsenheten følger det med en strømkabel som gir deg muligheten til å koble enheten til et strømuttak som er langt unna, mens støpselet på selve enheten (følger også med) kan være mer praktisk på reiser.

Strømforsyningsenheten er utviklet spesielt for MacBook Air og er den perfekte reisekamerat. Den smarte utformingen legger til rette for praktisk oppbevaring ved at kabelen kan vikles rundt selve enheten.

Strømforsyningsenheten lader litiumpolymerbatteriet mens maskinen er av, på eller i dvalemodus. Den kan også forsyne maskinen med strøm hvis du velger å bruke maskinen uten batteri.

Bare kompatibel med MacBook Air med MagSafe-strømkontakt.

Ofte kjøpt sammen:

MC747Z/A Apples 45-watts MagSafe-strømforsyningsenhet for MacBook Air
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på