null

Beats Fit Pro trådløse ørepropper

NYHET
Legg i handlekurv

Valg

kr2 490

Informasjon

Varenr.:beats-fit-pro

Informasjon

Varenr.:
beats-fit-pro

Juridisk

1. Test av passform av ørepropper krever iOS 15.1 eller nyere, eller Beats-…

Juridisk

1. Test av passform av ørepropper krever iOS 15.1 eller nyere, eller Beats-appen for Android

2. Kompatibel maskinvare og programvare kreves. Fungerer med kompatibelt innhold i støttede apper. Ikke alt innhold er tilgjengelig i Dolby Atmos. Funksjonen for retningssporing krever en iPhone eller iPad.

3. Krever en iCloud-konto og macOS Sierra, iOS 10, watchOS 3 eller nyere.

4. Automatisk bytting krever macOS 11.1, iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2 eller tvOS 14.3 eller nyere.

5. Lyddeling er kompabibel med med Beats Fit Pro, Beats Flex, Solo Pro, Powerbeats Pro, Powerbeats, Solo3 Wireless, Powerbeats3 Wireless, Beats Studio3 Wireless, BeatsX, AirPods (1. gen. eller nyere), AirPods Pro og AirPods Max. Fungerer med iPhone 8 eller nyere og iPod touch (7. gen.) med nyeste versjon av iOS, og 12,9-tommers iPad Pro (2. gen. eller nyere), 11-tommers iPad Pro, 10,5-tommers iPad Pro, iPad (5. gen. eller nyere), iPad Air (3. gen.) og iPad mini (5. gen.) med nyeste versjon av iPadOS.

6. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Fit Pro og ladeetuier med programvare, sammenkoblet med iPhone 12 og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått på. Testingen besto av fullstendig utlading av Beats Fit Pro-batteriene ved å spille av lyd inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. Når Aktiv støyreduksjon var slått av, var lyttetiden på opptil syv timer. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

7. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Fit Pro og ladeetuiet samt programvare sammenkoblet med iPhone 12 og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått på. Testingen besto av fullstendig utlading av Beats Fit Pro-batteriene ved å spille av lyd inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. De utladede Beats Fit Pro ble fulladet til 100 prosent. Deretter fortsatte avspillingen inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. Denne syklusen ble repetert inntil begge Beats Fit Pro og ladeetuiet var helt utladet. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

8. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Fit Pro og ladeetuiet samt programvare sammenkoblet med iPhone 12-enheter og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått på. Testingen av femminutters lading ble utført ved at utladede Beats Fit Pro ble ladet i fem minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

9. Beats-appen krever Android 8.0 eller nyere. Appen er tilgjengelig i Google Play Butikk og på beatsbydre.com.

10. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Fit Pro og ladeetuier samt programvare sammenkoblet med iPhone 12 og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått på. Testingen besto av fullstendig utlading av Beats Fit Pro-batteriene ved å spille av lyd inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. Når Aktiv støyreduksjon var slått av, var lyttetiden på opptil syv timer. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

11. Testene ble utført av Apple i september 2021 med førproduksjonsenheter av Beats Fit Pro og ladeetuiet samt programvare sammenkoblet med iPhone  12 og førlanseringsprogramvare. Spillelisten besto av 358 unike lydspor kjøpt på iTunes Store (AAC-koding ved 256 kbps). Volumet var satt til 50 prosent, og Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving var slått på. Testingen av femminutters lading ble utført ved at utladede Beats Fit Pro ble ladet i fem minutter. Deretter ble det spilt av lyd inntil en av Beats Fit Pro sluttet å virke. Batteritiden varierer avhengig av innstillinger, miljø, bruk og mange andre faktorer.

Beskrivelse

Laget for komfort

Beats Fit Pro er utstyrt med behagelige vingetupper med sikker passform som tilpasses øret. Vingetuppene passer alle, og er grundig testet av idrettsutøvere av alle typer, så du kan være trygg på at de sitter som de skal hele arbeidsdagen og hele treningsøkten. Øreproppene har trykkavlastende ventiler, så disse Beats-hodetelefonene er behagelige å ha på hele dagen.

Du kan velge mellom tre myke øretupper i silikon, så det er enkelt å finne riktig størrelse. Passformtesten1 for både Apple og Android hjelper deg med å finne riktig passform, slik at lydforseglingen og lyden blir optimal.

Bli omgitt av lyd

Beats Fit Pro er utviklet for å levere kraftig, balansert lyd via en spesialtilpasset akustisk plattform som du kan ha med deg gjennom dagen. Den egenutviklede driveren med to elementer sitter i et kabinett med to kamre, slik at du får enestående, krystallklar stereolyd. En avansert digital prosessor optimaliserer klarheten og lydnivået samtidig som den sørger for jevn støyreduksjon.

Beats Fit Pro støtter Romtilpasset lyd med sporing av hodebevegelser for oppsluttende musikk, filmer og spill blir mer engasjerende2.

Dynamisk retningssporing bruker gyroskop og bevegelsesmålere for å justere lyden når du snur på hodet, slik at du får en flerdimensjonal opplevelse og virkelig kan føle at du omgis av lyden.

Hør det som er viktig

Med to ulike lyttemoduser har du full kontroll over det du hører. Fullstendig dynamisk aktiv støyreduksjon (ANC) kalibrerer lyden i sanntid for å registrere uønskede eksterne lyder og optimalisere lyden i øreproppene. Når du vil høre hva som skjer rundt deg, kan du enkelt bytte til Lydfremheving. Utovervendte mikrofoner registrerer omgivelseslyd og blander den inn i musikken. Nå kan du alltid velge lyttemodusen som passer best til situasjonen.

Utstyrt med Apple H1

Med Apple H1-chip som drivkraft er Beats Fit Pro klar for enhver situasjon du møter i løpet av dagen. Umiddelbar sammenkobling med alle Apple-enhetene dine med bare et lite trykk3. Når du bytter fra iPhone til Mac eller iPad, viderekobles lyden automatisk ved hjelp av automatisk bytting4. Via Lyddeling med andre Beats-hodetelefoner (eller Apple AirPods) kan du enkelt dele favorittmusikken din med alle vennene dine5.

Lytt hele dagen

Øreproppene har opptil seks timers lyttetid6 med inntil 18 timer ekstra fra etuiet i lommeformat7. Det vil si at du får opptil 24 timers sammenlagt avspillingstid med Beats Fit Pro. Når ANC eller Lydfremheving er slått av, får du opptil syv timers lyttetid. Hvis du er nær ved å gå tom for strøm, får du opptil én times avspillingstid8 med bare fem minutter med Fast Fuel-lading. Et batteri som varer lenge? Kraftpakken alle drømmer om.

Krystallklar lyd

Med innebygd bevegelsesmåler og Bluetooth-teknologi i klasse 1 kan Beats Fit Pro registrere når du snakker, slik at du høres godt. Doble, stråleformende mikrofoner registrerer stemmen din, og en digitalprosessor fjerner ekstern støy og vind, slik at stemmen din blir klar og tydelig.

Høydepunkter

 • Fleksible vingetupper med sikker passform gjør at øreproppene er behagelige og sitter godt hele dagen
 • Tilpasset akustikkplattform for kraftig, balansert lyd
 • Romtilpasset lyd med sporing av hodebevegelser plasserer deg midt i filmer, musikk og spill
 • Aktiv støyreduksjon (ANC) tilpasser seg dynamisk til omgivelsene, slik at ekstern lyd blokkeres1
 • Det er enkelt å bytte til Lydfremheving for å høre det som skjer rundt deg
 • Gjort bedre av Apple H1-chipen for Automatisk bytting mellom enheter, Lyddeling og «Hei Siri»2
 • Svette- og vannbestandige (IPX4-klassifiserte) ørepropper3
 • Opptil seks timers lyttetid4 (opptil 24 timer sammen med ladeetuiet)5
 • Ta telefonsamtaler i høy kvalitet og bruk stemmeassistentene med de doble, stråleformende mikrofonene
 • Bransjeledende Bluetooth-teknologi i klasse 1 for lengre rekkevidde og færre tilkoblingsfeil
 • Hvor er? i iOS kan hjelpe deg med å finne igjen øreproppene6
 • Matchende ladeetui i lommestørrelse med lading via USB-C

I esken

 • Beats Fit Pro ørepropper
 • Ladeetui i lommestørrelse
 • Ørepropper i tre størrelser
 • USB-C-til-USB-C-ladekabel
 • Hurtigveiledning
 • Garantikort
 • (USB-C lader må kjøpes separat)

Ofte kjøpt sammen:

MK2F3 Beats Fit Pro trådløse ørepropper - svart
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på