null

Belkin 108W 4-Port GaN Lader

Legg i handlekurv

Valg

kr899

Informasjon

Varenr.:WCH010VFWH

Informasjon

Varenr.:
WCH010VFWH

Beskrivelse

Med BOOST↑CHARGE Pro GaN-laderen med fire porter kan du lade en MacBook Pro i full hastighet, eller hurtiglade en iPhone og iPad samtidig som du lader to andre enheter. Denne kraftige GaN-laderen er designet for å plasseres på et skrivebord slik at du har enkel tilgang til to USB-C-porter og to USB-A-porter. Den støtter en rekke enheter, inkludert MacBook, iPhone, iPad og Apple Watch samt andre smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner med USB-C.

Lad fire Apple-enheter samtidig

Tilgang til opptil 96 watt via den første USB-C-porten, noe som gjør at du kan fullade en MacBook Pro. Når begge USB-C-portene er i bruk, kan du hurtiglade en iPhone 13 Pro Max fra 0–50 prosent på 30 minutter samtidig som du lader en iPad Pro, takket være intelligent strømdeling. USB-A-portene er tilgjengelige for andre enheter.

GaN-teknologi

Laderen har integrert GaN-teknologi for en trygg og effektiv ladeopplevelse. Laderen har totalt 108 watt å lade fire kompatible enheter med, gjennom to USB-C porter og to USB-A-porter.

Enkel tilgang

Laderen med fire porter er designet for å plasseres på et skrivebord eller nattbord slik at du har enkel tilgang til ladeportene. Du trenger ikke krabbe på gulvet eller strekke deg bak møblene. En to meter lang strømkabel følger med, slik at du kan plassere laderen hvor du vil.

Porter

 • 2x USB-C
 • 2x USB-A

  I esken

 • BOOST↑CHARGE Pro GaN-lader med 4 porter (108 watt)
 • Kort installasjonsveiledning
 • Ofte kjøpt sammen:

  Belkin 108W 4-Port GaN Lader
  Inkl. mva
  Eksl. mva

  Andre kunder så også på