null

Belkin Boost Charge Pro 3-i-1 MagSafe ladestasjon

Legg i handlekurv

Valg

kr1,890

Informasjon

Varenr.:belkin-boost-charge-3

Informasjon

Varenr.:
belkin-boost-charge-3

Beskrivelse

Den nye MagSafe-teknologien for iPhone 12-modeller gir sømløs justering og rask trådløs lading hver gang for den hittil enkleste måten å lade på. Dette iMore-prisbelønte ladestativet gir en sikker tilkobling til din nye iPhone, selv når meldingene tikker ustanselig inn. Få en raskest mulig lading for iPhone 12-modeller. Med opptil 15 watt får du en kraftig ladeboost mens du gjør deg klar om morgenen eller mellom møter.

Lad din iPhone 12, Apple Watch og AirPods samtidig med 3-i-1 trådløs MagSafe-lader. Det finnes et 15-watts trådløst MagSafe-ladestativ for din nye iPhone, en magnetisk lademodul for Apple Watch og en plate for å lade AirPods trådløst.

En førsteklasses overflate i rustfritt stål komplementerer iPhone 12-modeller og andre Apple-enheter. Den dristige, moderne designen passer perfekt i alle rom, fra kontoret til stuen.

Bla gjennom samtaler i stående modus og roter for å se videoer i liggende modus. MagSafe-tilkoblingen gir en flytende opplevelse.

Hold ladingen enkel, og din iPhone 12 er trygg. Den trådløse 3-i-1-laderen BOOST↑CHARGE™ PRO med MagSafe fungerer med offisielle MagSafe-deksler, bare sett din iPhone, med deksel og alt, mot den magnetiske overflaten, og du er klar til å kjøre.

Et hvitt LED-lys bekrefter at dine AirPods er korrekt plassert og lader optimalt. Et gult LED-lys varsler deg når dine AirPods ikke er korrekt plassert, eller det finnes en annen gjenstand som er kommet i veien for ladingen.

Ofte kjøpt sammen:

WIZ009VFBK Belkin Boost Charge Pro 3-i-1 MagSafe ladestasjon - svart
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på