null

Belkin BOOST Charge Pro trådløst 2-i-1 ladestativ med MagSafe

Legg i handlekurv

Valg

kr1 290

Informasjon

Varenr.:belkin-charge-2

Informasjon

Varenr.:
belkin-charge-2

Beskrivelse

Lad din nye iPhone 12 og dine AirPods samtidig med dette trådløse 2-i-1-ladestativet med MagSafe som leverer opptil 15 W til iPhone. Komfort og stil. Det er optimalisert for hastighet med magnetisk tilkobling og har en dristig, moderne design.

Tenk nytt om måten du lader på
Denne ekstra praktiske løsningen gir raskest mulig lading på opptil 15 W til din iPhone 12, enten stående eller liggende. Dra nytte av MagSafe-teknologien, bare plasser telefonen på ladestativet. Under finnes det en trådløs ladeplate som er optimalisert for AirPods. Den arkitektonisk inspirerte designen passer perfekt i alle rom, fra kontoret til stuen.
Enkel magnetisk justering
Ved hjelp av MagSafe-teknologi får du sømløs justering og raskere trådløs lading hver gang. En kraftig magnetisk tilkobling holder din iPhone trygt på plass, selv når meldingene tikker ustanselig inn.
15 W raskere trådløs lading
Få en raskest mulig lading for din nye iPhone 12. Med opptil 15 W får du en kraftig ladeboost mens du gjør deg klar om morgenen eller mellom møter.
2-i-1-lading for Apple-enheter
Nå er det enklere enn noensinne å holde Apple-utstyret ditt oppladet. Under det 15 W magnetiske trådløse ladestativet for din iPhone 12 finnes det en ladeplate som er optimalisert for AirPods.
Kompatibel med offisielle MagSafe-deksler
Hold ladingen enkel, og din iPhone 12 er trygg. Det trådløse 2-i-1-ladestativet med MagSafe fungerer med offisielle MagSafe-deksler, bare sett din iPhone, med deksel og alt, mot den magnetiske overflaten, og du er klar til å kjøre.
Et LED-lys indikerer ladestatus
Et hvitt LED-lys bekrefter at dine AirPods er korrekt plassert og lader optimalt. Et gult LED-lys varsler deg når dine AirPods ikke er korrekt plassert, eller det finnes en annen gjenstand som er kommet i veien.

Ofte kjøpt sammen:

Belkin BOOST Charge Pro trådløst 2-i-1 ladestativ med MagSafe
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på