null

Belkin Connect USB-C 6-in-1 Multiport Adapter

AVC008BTSGY
Legg i handlekurv

Valg

kr799

Informasjon

Varenr.:AVC008BTSGY ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
AVC008BTSGY
EAN:
745883819829
Produsentens varenr.:
AVC008BTSGY

Beskrivelse

Lad og koble din USB-C Mac eller iPad til flere enheter med vår slanke og kompakte USB-C 6-i-1 flerportsadapter. Denne alt-i-ett-adapteren gir deg tilgang til porter som nyere laptoper har kvittet seg med, enter du er hjemme, på kontoret eller et sted imellom.

Koble enkelt laptopen din til flere enheter med vår USB-C 6-i-1-flerportsadapter. Denne alt-i-ett-løsningen utvider datamaskinens USB-C-port til en HDMI-port, 2 USB-A-porter, Ethernet-port, ​SD-kortleser og USB-C PD-port, noe som gir deg de portene som nyere laptoper har kvittet seg med i løpet av de siste årene. I tillegg støtter den også gjennomstrømningslading på opptil 100 W, noe som gjør at du ikke lenger trenger å velge mellom portutvidelse og strøm. Den slanke, kompakte og reiseklare designen til USB-C 6-i-1-flerportsadapteren er ideell for dem som har flere arbeidsstasjoner eller som ønsker et ryddigere skrivebord. Støtter 4K-oppløsninger og opptil 5 Gbps båndbredde for rask dataoverføring mellom laptoper og eksterne enheter.

Koble til flere enheter

  • Gigabit Ethernet-port
  • USB-C PD 3.0-port
  • SD 2.0-kortleser
  • 2x USB-A 3.0 BC 1.2-porter
  • 4K HDMI(R) 1.4-port
Strøm og tilkobling
Støtter gjennomstrømningslading på opptil 100 W (minus 12 W for å drive adapteren*). Gi strøm til laptopen din uten å ofre strøm til portene.
Slank og kompakt
Liten, men kraftig. Adapterens kompakte størrelse gjør det enkelt å flytte mellom arbeidsstasjoner, og den tar opp lite plass på skrivebordet når den er i bruk.
Dataoverføring på opptil 5 Gbps
Skru opp båndbredden. Få opptil 5 Gbps dataoverføring mellom datamaskinen din og eksterne enheter med vår USB-C 6-i-1-flerportsadapter.
Få 4K-oppløsning
Få tilgang til HD-oppløsninger – opptil 4K – gjennom den dedikerte HDMI-porten.

Ofte kjøpt sammen:

AVC008BTSGY Belkin Connect USB-C 6-in-1 Multiport Adapter
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på