null

Belkin ROCKSTAR Headphones USB-C

Legg i handlekurv

Valg

kr399

Informasjon

Varenr.:belkin-rockstar-usbc

Informasjon

Varenr.:
belkin-rockstar-usbc

Beskrivelse

Ta en reise inn i lyden

Med lyd av høy kvalitet, suveren komfort og passform og eksepsjonell holdbarhet er ROCKSTAR-hodetelefonene med USB-C-kontakt det du og mobilen din har ventet på. Disse kompakte hodetelefonene er fullspekket med funksjoner, inkludert vanntetthet og støyisolasjon, og leverer suveren lyd uten distraksjoner – slik at du kan fortape deg i musikken, bli ført til en annen verden med en lydbok eller oppleve oppturer og nedturer i hver historie med overbevisende podkastinnhold.

Passer perfekt for en perfekt lyd

Hodetelefoner som sitter perfekt på hodet, skaper en helt suveren lyd. ROCKSTAR kombinerer ørepropper som kan skreddersys til øret, med en design som aktivt styrer lyden mot trommehinnen din. Resultatet er utmerket støyisolering, slik at du kan være sikker på at du opplever musikken akkurat slik artisten vil at du skal oppleve den. Hver trommevirvel, hvert ord, hvert instrument og hvert åndedrag i originalopptaket blir gjenskapt tydelig for øret ditt. Med en avspilling som er så feilfri som dette er det lett å fortape seg i musikken.

Komfort er som musikk for ørene

Ørepropper som sitter dårlig i øret er en viktig bidragsyter til ubehag. Med tre ørepropper i ulike størrelser som følger med ROCKSTAR, er det lett å finne riktig passform for en mer behagelig lytteopplevelse. Vinklede drivere holder øreproppene og reduserer belastningen på øret, slik at du kan nyte musikken du liker, så lenge du ønsker.

Tåler svette og vannsprut

Uansett hvor du lytter til musikk, er dine Rockstar-hodetelefoner laget for å være med deg. Dette er grunnen til at vi gjorde dem svette- og sprutsikre – noe som gjør dem ideelle for bruk i all slags vær i tillegg til under trening.

Lang holdbarhet

Over 35 års erfaring med å designe kabler har lært oss en del ting. ROCKSTAR-hodetelefoner er svært fleksible og forsterket på punktene med størst belastning, for å tåle intens bruk i ulike miljøer. Omfattende testprosedyrer, som dekker alt fra kontinuerlig bruk til ekstreme miljøforhold, garanterer holdbarhet.

Flokefrie

Den flate og lette designen holder hodetelefonkabelen flokefrie i en lomme eller veske. Når kabelhåndteringsfunksjonen er i bruk, holder den kabler unna vei og posisjonerer mikrofonen for enkle, håndfrie samtaler.

Du har kontrollen

Dine ROCKSTAR-hodetelefoner er klare til bruk rett ut av esken – ingen adaptere eller forhåndslading er nødvendig. Flerkontrollknappen gjør det enkelt å spille av, sette på pause, hoppe over spor, endre volum eller besvare et anrop ved å trykke på en knapp. Den klare, innebygde mikrofonen gjør det enkelt å ta imot samtaler uten å måtte ta av seg hodetelefonene.

Ofte kjøpt sammen:

G3H0002BTWHT Belkin ROCKSTAR Headphones USB-C i hvit
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på