null

Belkin Secure Holder med nøkkelring for AirTag

Legg i handlekurv

Valg

kr149

Informasjon

Varenr.:belkin-keyring

Informasjon

Varenr.:
belkin-keyring

Beskrivelse

En innovativ vri-og-lås-design holder din AirTag sikkert på plass mens hevede kanter beskytter den mot riper. Velg mellom fire farger som utfyller din AirTag samtidig som den fremdeles er fullt synlig.

Sikkert og beskyttende tilbehør

Hold orden på eiendelene dine sikkert – og med stil. Den sikre holderen med nøkkelring har en innovativ vri-og-lås-design og hevede kanter for å holde din AirTag sikker og beskytte den mot riper. Fest den enkelt til nøkler, fjernkontroll, bagasje, kjæledyr og mer med den praktiske, robuste og sikre nøkkelringen. Velg mellom fire stilige farger – svart, hvitt, rosa og blått – som utfyller din AirTag perfekt. Den elegante designen og de tilpassede graveringene vil fremdeles være fullt synlige.

Ekstra sikker lås

Den sikre holderen med nøkkelring har en vri-og-lås-design som holder din AirTag sikkert på plass.

Har du mistet noe? Det vil det bli en slutt på

Den slitesterke nøkkelringen lar deg enkelt og sikkert feste en AirTag på nøkler, kjæledyr og andre eiendeler. Den sikre holderen er også tilgjengelig med et stroppefeste for bagasje, vesker, ryggsekker og mer.

Åpen design

Den sikre holderen griper godt tak i kantene på din AirTag samtidig som den elegante designen og de personlige graveringene fremdeles er fullt synlige. Velg mellom fire farger og tilpass stilen din.

Viktigste funksjoner

  • Twist and Lock-design
  • Ripebeskyttelse
  • Åpen design
  • Tilgjengelig i fire farger

Ofte kjøpt sammen:

F8W973BTBLK Belkin Secure Holder med nøkkelring for AirTag
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på