null

Bytte og retur

Alle varer som handles på nettbutikken har i følge angrerettloven 14 dager full returrett. Produkter på tilbud har like garantier og lik returrett som nye produkter dersom ikke annet er oppgitt.

Om du ønsker å bytte/returnere en vare på angrefrist, fyller du ut angrefristskjema som du fikk på epost sammen med ordrebekreftelsen og sender tilbake til vår returadresse. Du kan også laste den ned på nytt her. Har du opprettet en konto hos oss og logget in så er det også mulig å søke retur fra her.

Varer skal aldri sendes i retur til andre adresser enn oppgitt under, om ikke dette er avtalt på forhånd.

Returadresse ved benyttelse av angrerett:

Tell AS
Gamle Stokkavei 1
4313 Sandnes

Bruk ikke teip eller skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos returavdelingen.

Når du skal returnere eller bytte skal varen være som ny og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med.

Uavhentet pakker

Hvis en pakke som er levert på ditt lokale postkontor ikke blir hentet, forbeholder vi oss retten til å debitere kostnadene dette fører med seg for oss. En egen faktura på 249,- kroner vil bli sendt til mottaker av pakken.

Alle forsøk på svindel vil bli sporet og politianmeldt.

Refundering av betaling

Har du betalt med kort vil kortutsteder refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om vi trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet.