DJI Spark RTF Controller Combo - alpine white

2 stk. på lager
SKU
0010701
kr 4 799,00
  • 1080p-video og 12 MP bilder
  • Rekkevidde på 80m med iPhone
  • Fjernkontroll inkludert

DJI Spark kameradrone er superenkel i bruk og lett å ta med over alt. Den er utstyrt med kjent DJI-teknologi av høy klasse – som Gesture Control-, ActiveTrack- og Obstacle Avoidance-funksjoner. Beveg håndflaten eller bruk DJI GO 4-appen på iPhone eller iPad for å styre dronen. Med Spark i hånden kan du ta «dronies» og landskapsbilder når du vil fange øyeblikket.

Kraftig og kompakt – lett å ta med seg

Spark veier mindre enn en brusboks, og er liten nok til å ligge i håndflaten eller i en liten veske. Den er både kraftig og lett å ta med seg, med makshastighet på 50 km/t i Sport Mode*, overføringsrekkevidde på opptil 2 kilometer* og 16 minutters flyvetid. (Sport Mode krever at du har DJI Remote Control, som selges separat.)

Naviger med håndflaten eller iPhone

Spark kan enkelt fly opp i luften rett fra håndflaten din**. Den innebygde FaceAware-funksjonen trenger bare å registrere et menneskeansikt i nærheten innen 25 sekunder etter at enheten er slått på. Deretter letter Spark og svever i luften – og med Palm Control styrer du bevegelsene ved å bevege håndflaten. Hvis du vinker, tar Spark en «dronie». Bruk DJI GO 4-appen på iPhone eller fjernkontrollen* for å få større rekkevidde og ta landskapsbilder.

Høykvalitetsvideo uten hakking

Den mekaniske slingrebøylen og UltraSmooth-teknologi gjør at Spark kan ta stabile videoopptak i 1080p med 30 bps, og bilder på 12 MP. Store piksler gjør at Spark er ekstra lysfølsom, og kan gjengi farger presist.

Ta bilder som en proff, helt automatisk

Velg et QuickShot – Rocket, Dronie, Circle eller Helix – i DJI GO 4 for å automatisk ta opp kule videoer, selv om det er første gang du er ute og flyr med den. Med ActiveTrack-funksjonen registrerer Spark automatisk det du vil ta bilde av, følger etter det og holder motivet i fokus.

Fri som fuglen

Spark svever stabilt og presist, og lander automatisk i nærheten av der den lettet. Dermed kan du føle deg trygg når den er ute og flyr. Spark kan også registrere og aktivt unngå hindringer.

Opptak, redigering og deling med noen få trykk

DJI GO 4-appen på iOS-enheter gir deg automatiske redigeringsmaler og en rekke filtre. Du kan raskt redigere videoer og dele dem direkte på Facebook, YouTube, Twitter, Instagram og andre sider.

Mer informasjon
Produsent vare nr. CP.PT.00000107.01
Homekit-støtte N/A
Lagring N/A
Merke DJI
Materiale N/A
I esken
  • DJI Spark drone med propeller
  • Fjernkontroll
  • Intelligent Flight Battery og lader
  • Mikro-USB-kabel
  • Ett par propeller
  • Oppbevaringsboks
  • Hurtigveiledning
iPhone-kompatibilitet N/A
iPad-kompatibilitet N/A
Watch-kompatibilitet N/A
Mac-kompatibilitet N/A
iPod-kompatibilitet N/A
Spesifikasjoner Inndatatype: Micro USB
Batterier: Oppladbart litium-ion polymer
Systemkrav

Operativsystem: iOS 9 eller nyere

Juridisk N/A
Dybde N/A
Høyde N/A
Bredde N/A
Vekt N/A
CP.PT.00000107.01 DJI Spark RTF Controller Combo - alpine white