Logitech Slim Folio til iPad 9,7-tommer

På lager
SKU
920008623
kr 1 099,00
  • Enkel Bluetooth tilkobling
  • Lang batterilevetid
  • Passer til iPad 2017/18

Skriv. Surf. Beskytt. - Alle dine iPad-behov i ett verktøy

Slim Folio tar mobil databehandling til nye høyder. Nå kan du skrive som om du bruker en bærbar PC, uansett hvor du tar med deg iPad-en. Etuiets slanke, lette utforming gjør det enkelt å bruke og ta med seg, samtidig som det beskytter iPad-en mot støt, riper og søl. Uansett hvor du arbeider, enten det er på et cafébord, et skrivebord eller til og med i fanget, kan Slim Folio låse nettbrettet i perfekt vinkel for skriving og stå stødig på alle underlag.

Nå kan din iPad fungere som en bærbar PC

Gled deg over behagelig og fleksibel skriving på de store, velfordelte tastene som går fra kant til kant så hendene dine får bedre plass. De mekaniske saksetastene er justert for produktivitet med en tastevandring på 1,5 mm, som er optimal dybde for behagelig og responsiv skriving. En full rad med iOS-hurtigtaster gir deg rask og enkel tilgang til iPad-kontrollene så du kan justere volum, endre språk og mye mer – uten å fjerne hendene fra tastaturet.

Skriv på skrivebordet eller fanget

Du trenger bare åpne etuiet og starte å skrive. iPad-en låses i perfekt skriveposisjon og ligger stødig, selv når du skriver på ujevne underlag som i fanget.

Beskyttelse av fremsiden og baksiden

SLIM FOLIO omslutter varsomt iPad-en og gir omfattende beskyttelse mot støt, riper og søl. Det ytre tekniske stoffet er mykt å ta på, men allikevel motstandsdyktig mot søl, slitasje og søl. Innsiden består av en lettvektsramme og en tastaturmodul, som gir en stødig helhetsstruktur og en ultralett iPad, selv med etui.

Fire års batterilevetid

SLIM FOLIO bruker et utskiftbart myntcellebatteri som strømkilde for tastaturet, så det er alltid klart når du trenger det. Takket være et intelligent strømstyringssystem varer batteriet i opptil 4 år uten at du trenger å bytte det.* Den automatiske av/på-funksjonen slår på iPad-en hver gang du åpner etuiet, og setter den i hvilemodus når du lukker det. Slik sparer du batterilevetid uten å tenke på det.

*Batteriets levetid er basert på 2 timers daglig bruk, men kan variere basert på bruk og driftsforhold.

Enkel konfigurasjon, pålitelighet tilkobling

Avansert Bluetooth® LE gir deg en pålitelig tilkobling mellom nettbrettet og tastaturet, som ikke svikter. Den brukervennlige konfigureringen består av tre enkle trinn og tar omtrent ett minutt.

Mer informasjon
Produsent SKU 920-008623
Homekit-støtte N/A
Lagring N/A
Tilkobling N/A
Trådløs lading kompatibel Nei
Merke Logitech
Materiale N/A
I esken N/A
Spesifikasjoner N/A
Systemkrav N/A
Størrelse og vekt Høyde x Bredde x Dybde: 182 x 248 x 20 mm Vekt: 445 g
iPhone-kompatibilitet N/A
iPad-kompatibilitet iPad (2017), iPad (2018)
Watch-kompatibilitet N/A
Mac-kompatibilitet N/A
Apple TV-kompatibilitet N/A
iPod-kompatibilitet N/A