Vi tilbyr nå gratis levering på døren med budbil. Gjelder kjøp over 500,- Stavanger, Sandnes, Sola, Ålgård og Bryne. Les mer →

Mac Pro

Bestillingsvare 5-6 ukerBestillingsvare 5-6 uker
SKU
Z0W3
kr 68 990,00
  • Helt nytt design
  • Opptil 28 kjerner
  • Åtte PCI Express utvidelsesplasser

Kraft som forandrer alt.

Si hallo til en Mac som er ekstrem på alle måter. Med den beste ytelsen og konfigurer­bar­heten, og de største utvidelses­mulighetene til nå, er dette et system som er utviklet for å la proffbrukere flytte grensene for hva som er mulig.

EN HELT NY DESIGN

Form følger funksjon. Absolutt alt ved Mac Pro er designet for å oppnå høyere ytelse. Aluminiumskabinettet er konstruert rundt en ramme av rustfritt stål. Det kan fjernes helt, slik at du får 360-graders tilgang til komponentene – og enorme konfigurerings­muligheter. Det er det ingen grenser for hva du kan få til.

PROSESSOR OG MINNE

Opptil 28 kjerner. Grenseløs skaper­kraft. Mac Pro er utviklet for profesjonelle brukere som trenger det ypperste innen prosessorytelse. Den har rikelig kapasitet til alt fra å spille hundrevis av virtuelle instrumenter, til å simulere en iOS-app sam­tidig på mange enheter. I hjertet av systemet er en Intel Xeon-prosessor med opptil 28 kjerner – det meste i en Mac noen gang. I tillegg sørger store nivå 2-buffere, delte nivå 3-buffere og 64 PCI Express-spor for massiv båndbredde, både inn til og ut fra prosessoren.

UTVIDELSE

Åtte PCI Express utvidelsesplasser. Tenk større. Mac Pro er utviklet for proffbrukere med behov for høy bånd­bredde i systemene sine. Med fire spor i dobbel bredde, tre spor i enkel bredde og ett spor i halv bredde som har Apples I/O-kort forhånds­installert, har Mac Pro dobbelt så mange spor som det forrige Mac-kabinettet. Nå kan du tilpasse og utvide på måter som aldri har vært mulige i en enkelt arbeidsstasjon.

GRAFIKK

Ekstrem ytelse. Grundig planlagt. For mange proffer er en grafikkarkitektur med høy ytelse helt avgjørende for arbeidsflyten. Spesielt for oppgaver som å animere objekter i 3D-film, komponere 8K-scener og bygge livaktige spillmiljøer. For å gi dem høyest mulig ytelse og heve grafikk­mulighetene til et nytt nivå var det nødvendig å sprenge noen grenser. Nå kan vi presentere Mac Pro Expansion Module – eller MPX-modulen.

VIDEOREDIGERING

Apple Afterburner. 8K-video i rakettfart. Apple Afterburner er utviklet for å gi en helt ny arbeidsflyt i profesjonelt film- og videoarbeid, og lar deg ta arbeidet rett fra kameraet til tidslinjen hvor du kan jobbe direkte med både 4K og 8K. Det er slutt på tidkrevende transkoding, lagringskostnader og feil under utlasting. Kutt ut ekstra arbeidsflyter.

SIKKERHET OG LAGRING

Et enda høyere sikkerhetsnivå. Mac Pro er det sikreste kabinettet vi har bygd noensinne. En Secure Enclave-koprosessor legger grunn­laget for kryptert lagring og sikker oppstart. Så du slipper å tenke på å beskytte arbeidet, koden eller opphavs­retten din. Og kan fokusere mer på å være kreativ.

HØYHASTIGHETS TILKOBLINGER

Kraftig I/O for hånden. Mac Pro har I/O med ekstrem ytelse. Og mengder av det. Det starter med fire Thunderbolt 3-porter, to USB-A-porter og to 10 Gb Ethernet-porter. Og med hver MPX-modul får du flere funksjoner. Koble til opptil 12 4K-skjermer eller opptil seks Pro Display XDR-skjermer fra Apple, og se arbeidet ditt i mer enn 120 millioner piksler. Nå kan du utvide som du vil.

Mer informasjon
Produsent vare nr. Z0W3
Merke Apple
I esken
  • Mac Pro
  • Strømkabel
  • USB-C-til-Lightning-kabel
  • Magic Mouse 2 (Andre tilpasningsalternativer er tilgjengelige.)
  • Magic Keyboard med talltastatur
Z0W3 Apple Mac Pro
Z0W3 Apple Mac Pro 
Z0W3 Apple Mac Pro
 Introducing the new Mac Pro and Pro Display XDR — Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro Z0W3 Apple Mac Pro