null

Personvern & Cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, og legge til rette for at vi kan huske deg. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og tilpasse nettopplevelsen din og til analyser og målinger av besøkende på både dette nettstedet og andre medier.

Tell AS er opptatt av ditt personvern. I denne personvernerklæringen beskrives hvordan vi samler informasjon digitalt og hvordan denne informasjonen behandles.

Vi bruker opplysningene om deg til noen av de følgende formålene:

  • Bruk av e-postadresser og postadresser til utsending av ordreinformasjon, levering av varer og tjenester og utsending av nyhetsbrev.
  • For statistikkinnhenting og administrasjon av nettsidene og tjenestene. Informasjonen innhentes for at Tell AS skal få ytterligere informasjon om brukerne, blant annet for å finne ut hvordan brukerne kommer til Tell AS sine hjemmesider, og for å spore generelle bruksmønstre til brukerne på våre hjemmesider. Denne informasjonen bruker vi til å administrerer og forbedre nettsidene.

Cookies og informasjonskapsler

Cookies og informasjonskapsler er små data som lagres i nettleseren på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler for at webanalyse og ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere. Blant annet brukes disse til å registrere at du har besøkt vår nettside tidligere og for at chat-tjenesten på nettsiden skal fungere. Du kan selv blokkere og tillate bruken av informasjonskapsler i din nettleser. Noen informasjonskapsler brukes til retargeting av annonsering du tidligere har vist interesse for.

Følgende informasjonskapsler/cookies brukes på nettstedet:

  • For Google Analytics: _ga, _gat, _gid
  • For Hubspot: __hssc, __hssrc, __hstc, messagesUtk
  • For Facebook: fbq

Web­analyse

Vi samler inn besøksstatistikk for tellit.no ved hjelp av analyseverktøyene Google Analytics. I den forbindelse lagres informasjon om hvordan selve nettstedet benyttes, hvilke sider som besøkes, hvordan man beveger seg mellom segment på siden, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted du kom fra, og informasjon om klienten du benytter. Ingen av opplysningene som lagres kan brukes til å identifisere deg som person. Formålet med webanalyse er å hjelpe oss å forstå brukernes atferd slik at vi kan forbedre opplevelsen av nettstedene våre. Anonymisert besøksstatistikk vil bli delt med annonsører og kan bli offentliggjort.

Chat

For at du lettere skal kunne kontakte oss tilbyr vi bruk av HubSpot LiveChat på tellit.no. Logger av skriftlig kommunikasjon via denne tjenesten vil lagres på samme måte som når man sender e-post til noen i vår organisasjon. Informasjonen du gir fra deg er den du velger selv å oppgi når du kontakter oss, som for eksempel navn, e-postadresse og hva henvendelsen gjelder. Leverandør av tjenesten har ikke lovlig tilgang til disse dataene.

Hvordan sikrer vi opplysningene?

Tell AS har etablert regler og rutiner for beskyttelse av personopplysninger og personvern. Hvis vi behandler «ikke personlig identifiserbare opplysninger» kombinert med «personlig identifiserbare opplysninger» (for eksempel ditt navn kombinert med geografisk beliggenhet) vil den samlede informasjonen behandles som personlig identifiserbare opplysninger. Hvis vi innhenter eller formidler sensitive personopplysninger, bruker vi anerkjente metoder for å beskytte informasjonen.

Dersom vi formidler dine personopplysninger til en tredjepart, vil vi forsikre oss om at det finnes ordninger og avtaler som sikrer opplysningene og forhindre at tredjeparten bruker personopplysningene til andre formål enn det som er avtalt.

Vi skal bruke alle rimelige forsiktighetsregler for å påse at våre medarbeidere, databehandlere og tredjeparter, som har tilgang til opplysninger om deg, bare behandler disse opplysningene i samsvar med denne erklæringen og våre forpliktelser etter personvernlovgivningen.

Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd. Tell AS har gitt informasjonen i denne erklæringen. Hvis Tell AS behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningen er uriktige, ufullstendige eller det ikke er mulighet til å selv behandle dem, kan du også be Tell AS rette opplysningene. Se kontaktopplysninger innledningsvis i erklæringen.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-postadresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet, men også dersom vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen.

Endringer i erklæringen

Tell AS forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere Personvernerklæringen. Alle endringer er gjeldene fra de legges ut, og vil omfatte informasjon samlet inn fra den datoen så vel som eksisterende informasjon oppbevart av Tell AS. Du kan finne ut når disse retningslinjene sist ble revidert ved å se «Sist oppdatert» nederst på denne siden.

Tell AS vil ikke selge, distribuere, leie ut, lisensiere, dele eller videresende opplysninger eller personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Tell AS. I slike tilfeller inngås avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

Sist oppdatert: 09.12.2021