null

Satechi M1 Trådløs mus

Legg i handlekurv

Valg

kr399

Informasjon

Varenr.:satechi-m1

Informasjon

Varenr.:
satechi-m1

Beskrivelse

Satechi M1 Bluetooth-mus, med Bluetooth 4.0-tilkobling, ladbar Type-C-port og moderne, ergonomisk design. Sømløs tilkobling til din Mac, med en rekkevidde på opptil 10 meter. Den raske, men presise sporingene gjør surfing på Internett til en fornøyelse, og den buede, ergonomiske designen er designet for både venstre- og høyrehåndsbrukere. Finnes i fargene sølv, romgrått og rosegull.

Bluetooth 4.0-tilkobling
Enkel å koble til nesten alle Bluetooth-klare enheter for trådløs navigasjon, fra opptil 10 meter. Bare plasser M1-musen i sammenkoblingsmodus og fullfør tilkoblingen på Bluetooth-enheten. Støtter både Mac og Windows.
Rask, nøyaktig sporing
Optiske sensorer for nøyaktig sporing og rask rulling mens du surfer på nettet, eller jobber. Myke navigasjonsknapper og et aluminiums rullehjul.
Oppladbar Type-C-port
Utstyrt med en praktisk Type-C ladeport eliminerer M1 musen behovet for engangsbatterier og lades raskt for å redusere driftsstans. En ladekabel Type-C til Type-A er inkludert.
Moderne, ergonomisk design
Den buede, ergonomiske designen passer perfekt i håndflaten og er egnet for både venstre- og høyrehåndsbrukere. M1-musen har en børstet aluminiumsfinish som kompletterer ditt moderne arbeidsområde.

Ofte kjøpt sammen:

Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på