null

Satechi R1 Justerbart stativ

Legg i handlekurv

Valg

kr449

Informasjon

Varenr.:satechi-r1

Informasjon

Varenr.:
satechi-r1

Beskrivelse

Oppdatert Satechi R1-stativ hever din iPad eller iPhone til optimal høyde. Laget av solid aluminium er R1s støttegrep belagt med gummi. R1 holder iPaden i riktig høyde og vinkel - perfekt for å jobbe med et Bluetooth-tastatur, se på film eller videokonferanser med Facetime. Med en rekke elegante farger er Satechi R1-stativet den perfekte matchen for ethvert kontor, hjem, butikk eller arbeidsplass.

Elegant aluminiumsdesign
Med en solid aluminiumskonstruksjon for å trygt holde den bærbare datamaskinen eller nettbrettet. Med sin myke, elegante design er R1-stativet det perfekte supplement til arbeidsområdet eller skrivebordet ditt.
Arbeid, skriv og vis lett
Med R1-stativet kan du enkelt sjekke innboksen, ha videokonferanser med FaceTime og se filmer, alt sammen i perfekt vinkel. Den 270-graders monteringsbraketten og 180-graders sokkelen gjør det enkelt å justere den perfekte høyden / vinkelen på enheten din som minimerer nakkespenningen.
Sammenleggbar og bærbar
Ikke la den ligge på skrivebordet, R1-stativet er enkelt å brette og kan passe i kofferten eller ryggsekken. Med sin kompakte og bærbare design kan du ta den mens du er på farten.

Ofte kjøpt sammen:

ST-R1M Satechi R1 Justerbart stativ i stellargrå
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på