null

Satechi Slim USB-C Ethernet

ST-UCSMA3M
Legg i handlekurv

Valg

kr899

Informasjon

Varenr.:STUCSMA3M

Informasjon

Varenr.:
STUCSMA3M
Produsentens varenr.:
ST-UCSMA3M

Beskrivelse

Ta med deg skrivebordet ditt når du er på farten med den ultra-portable Satechi USB-C Slim Multi-Port med Ethernet-adapter. Med Gigabit Ethernet, 4K HDMI (30Hz), USB-C PD-lading, to USB-A 3.0-porter, og micro/SD-kortleser, adaperen er en sømløs kombinasjon av syv porter i en kompakt enhet. Med plug and play-design og moderne aluminumsfinish, har det aldri vært enklere å koble til utstyret ditt når du er på farten.

NY Gigabit ethernet-port
Med 4K HDMI (30Hz), USB-C PD-lading (opp til 60W), to USB-A 3.0-porter, micro/SD-kortleser, nu med en Gigabit Ethernet-port for stabil nettverkstilkobling - perfekt for steder med dårlig wifi-dekning eller hotellrom.
Fantastisk 4K HDMI-oppløsning
Nyt en skarp, høyoppløst visning på alle HDMI-skjermer. Bara koble til en HDMI-kabel (2.0 eller høyere) fra skjermen til adapteren for å få knivskarp video på opptil 4K @ 30Hz. Krever en direktetilkobling av HDMI til HDMI. USB-C-enheten må ha støtte for DisplayPort over USB-C (Alt-modus).
Doble produktiviteten
Har doble kortleserplasser for samtidig tilgang til micro- och SD-kort, opptil 104 Mb/s. Rask overføring av bilder, laster enkelt ned høyoppløste videoer eller backup-filer. Støtter UHS-1, SD/SDHC/SDXC.
Plug and Play
Har en brukervennlig plug-and-play-design for enkel installasjon – ingen driverrutiner kreves.

Ofte kjøpt sammen:

Satechi Slim USB-C Ethernet
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på