null

Satechi Type-C MultiPort Adapter 4K med Mini-Displayport - stellargrå

ST-TCMM8PAM
Legg i handlekurv

Valg

kr1 299

Informasjon

Varenr.:STTCMM8PAM ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
STTCMM8PAM
EAN:
879961007317
Produsentens varenr.:
ST-TCMM8PAM

Beskrivelse

Alle dine favoritter av bakoverkompatible porter pakket inn i en elegant adapter i aluminium. Med en USB-C-ladeport for å kunne lade din USB-C Mac (opptil 49 W), 4K HDMI (30 Hz), 4K mini DisplayPort (30 Hz), Gigabit ethernet, micro/SD-kortplass og 3 USB 3.0-porter for tilgang til alle enhetene dine. Skapt for å komplettere dine Apple-produkter med en elegant og moderne finish i børstet aluminium og brukervennlig design.

USB-C-strømforsyning
Lask lading av type-C-enheter med den oppgraderte ladestandarden USB-C Power Delivery (PD). Inkluderer strømoverføring i flere retninger (opptil 49 W) og effektive ladehastigheter for de kompatible enhetene dine (USB-C PD 2.0 eller høyere).
Gigabit ethernet
Legger raskt til en kablet nettverksport til din USB-C-laptop for rask, stabil ethernet-tilkobling. Med plug-and-play-design for enheter med MacOS og Windows (8 og senere). Med støtte for 10/100/1000 Mbps.
Høyoppløselig 4K-visning<
Nyt strålende, speilet visning på 2 eksterne skjermer (HDMI og mini DP), opptil 4K @ 30Hz. Merk at HDMI/mini DP-visning støttes på enheter utstyrt med DisplayPort via USB-C (Alt-modus). Krever direkte HDMI-HDMI, mini DP-DP-tilkobling. Merk: Adapteren kommer til å speile skjermbildet på en ekstern skjerm.

Høydepunkter

  • Støtter ikke Apple SuperDrive
  • Mini DP-porten støtter ikke Apple Thunderbolt Display
  • USB-portene lader ikke en iPad

Ofte kjøpt sammen:

ST-TCMM8PAM Satechi Type-C MultiPort Adapter 4K med Mini-Displayport - stellargrå
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på