null

Satechi USB-C Aluminum Monitor Stand Hub til iMac - stellargrå

ST-AMSHM
Legg i handlekurv

Valg

kr999

Informasjon

Varenr.:STAMSHM ,EAN:

Informasjon

Varenr.:
STAMSHM
EAN:
879961007898
Produsentens varenr.:
ST-AMSHM

Beskrivelse

Satechi Type-C Aluminum Monitor Stand Hub til iMac er den perfekte løsning for å skape et komfortabelt skrivebordsrom. Med innebygde USB 3.0-porter, USB-C, mikro / SD-kortleser og 3,5mm mini jack, er de mest brukte portene alltid innen rekkevidde for maksimal produktivitet. Den elegante og moderne aluminiumsdesignen kompletterer iMac perfekt og løfter skjermen til et optimalt synspunkt. Designet for alle Apple iMac-modeller med USB-C port.

Den unike og ergonomiske designen øker skjermen til et optimalt synspunkt for et komfortabelt arbeidsmiljø. Å løfte øyenivået bidrar til å redusere langvarige nakkeskader og hjelper med bedre sitte-stilling

Med en børstet aluminiumsfinish og unibody-design, tilbyr Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand til iMac en elegant og robust løsning for å heve skjermene dine. Maksimal lastvekt: 50 kg.

Med innebygd USB-C dataport (opptil 5 Gbps), USB 3.0-porter (opptil 5 Gbps), micro / SD-kortleser (UHS-I, opptil 104 Mbps) og lydutganger for enkel tilgang til alle dine eksterne enheter. Koble bare den medfølgende USB-C-kabelen til datamaskinens USB-C-port og koble til enhetene.

Støtter alle Apple iMac-modeller med vår medfølgende type A til Type-C adapter.

Ofte kjøpt sammen:

ST-AMSHM Satechi USB-C Aluminum Monitor Stand Hub til iMac - stellargrå
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på