null

Satechi USB-C Clamp Hub Pro

Legg i handlekurv

Valg

kr499

Informasjon

Varenr.:satechi-usbc-clamp

Informasjon

Varenr.:
satechi-usbc-clamp

Beskrivelse

Eksklusivt designet for iMac 21.5" og 27"

Utformet eksklusivt for 2017 iMac-modeller med USB-C-porter, inkludert 2017 iMac Pro, iMac Retina 4K og 27-tommers 5K-modeller for å gi deg praktisk tilgang til alle dine mest brukte porter og enheter.

Alt innen rekkevidde
Satechi hub tilbyr ekstra funksjonalitet til din iMac Pro med en USB-C-port (kun data), 3 USB 3.0-porter (opptil 5 GB/s) og Micro/SD-kortleser. Den utvider antall porter på forsiden av din iMac Pro, for praktisk tilgang til alle tilbehørsenhetene dine. Huben er sikkert festet med vår justerbare knapp og den har en USB-C-port, 3 USB 3.0-porter og en Micro/SD-kortleser – alt via én eneste USB-C-tilkobling.
Plug & Play
Koble til enkelt til en av iMacs Thunderbolt 3-porter og bruk den justerbare knappen for å feste huben til den nedre delen av din stasjonære datamaskin for å få praktisk tilgang til de portene og enhetene du bruker mest. Ingen kompliserte drivere eller installasjon er nødvendig – bare koble til enhetene dine for en rask og sikker dataoverføring.
Matcher din iMac
Omhyggelig utformet for å komplettere din iMac Pro med en elegant, børstet aluminiumsfinish. Like elegant og funksjonell for ditt skrivebord. Fås i 2 moderne farger: romgrå og sølv.

Tilkoblinger

  • USB-C tilkobling
  • 3 x USB 3.0 (5 GB/s)
  • 1 x USB-C (kun data)
  • MicroSD-kort
  • SD-kort

Kompatible enheter
2017 iMac Pro, iMac Retina 4K og 27-tommers iMac 5K

Ofte kjøpt sammen:

ST-TCIMHM Satechi USB-C Clamp Hub Pro - stellargrå
Inkl. mva
Eksl. mva

Andre kunder så også på