Sony WH-1000XM3 trådløse støydempende hodetelefoner - svart

2 stk. på lager (nett og butikk)
SKU
WH1000XM3B
kr 3 690,00
  • Best i test støydemping
  • 30 timer batteritid
  • Smart touch-kontrollere

Hodetelefonene lar deg fordype deg i stillheten med ytterligere forbedringer med vår bransjeledende støyreduksjon og smart lytting som justeres etter aktiviteten du holder på med. Opplev hvor smarte hodetelefoner kan være med avansert støyreduksjonsteknologi som adaptiv lydkontroll, og se hvor praktiske smarte funksjoner som rask oppmerksomhet-funksjonen, taleassistent-kompatibiliteten og berøringskontrollen er.

Ny lyddempende prosessor

Med den nye lyddempende prosessoren QN1 fra Sony, er effekten av dempingen sterkt forbedret. Ved hjelp av egen prosessor er det garantert at lyden aldri blir kompromittert på grunn av ytelse. De fleste lydabsorberende hodetelefoner er utformet for å blokkere støy når man er ute på farten, men med Sony WH-1000XM3 finnes det intet unntak, den blokker også ut daglig bakgrunnsstøy og stemmer.

Trådløs tilkobling og fantastisk batteritid

Ved å koble hodetelefonene via Bluetooth til en Android- eller iOS-enhet kan du lytte til musikk uten at en kabel er i veien. Med Bluetooth 4.2 kan du bruke øreklokkene på 10 meters avstand fra lydkilden i opptil 30 timer på kun en ladning. WH-1000XM3 kan også hurtiglades i 10 minutter for å få 5 timers batteritid.

Innovative kontrollfunksjoner

Med usynlige touch-kontrollere på den høyre klokken kan du en enkelt trykke eller sveipe på siden for å justere volum, bytte låt eller ta imot en telefonsamtale. Ved å kun plassere hånden på klokken aktiveres Quick Attention, som demper det du hører på slik at du ikke behøver å ta av hodetelefonene dersom noen snakker til deg.

Lyd tilpasset deg

I tillegg til å kunne justere lyden med equaliser via Headphones Connect-appen, kan du aktivt justere ut i fra trykk for å best mulig kunne tilpasse lyden etter dine omgivelser. Det vil si at du kan justere ut i fra størrelse på hodet, ørene, hårmengde, briller eller hvor tett de sitter inntil hodet for å kunne tilpasse for å oppnå den mest behagelige og beste lydopplevelsen.

Mer informasjon
Produsent vare nr. WH1000XM3B.CE7
Homekit-støtte N/A
Lagring N/A
Merke Sony
Materiale N/A
I esken
  • USB-C ladekabel - avtakbar
  • Hodetelefonkabel - avtakbar - OFC - L-formet - 1.2 m
  • Bæreveske
  • Flyadapter
iPhone-kompatibilitet N/A
iPad-kompatibilitet N/A
Watch-kompatibilitet N/A
Mac-kompatibilitet N/A
iPod-kompatibilitet N/A
Spesifikasjoner N/A
Systemkrav N/A
Juridisk N/A
Dybde N/A
Høyde N/A
Bredde N/A
Vekt N/A