null

Student og lærerrabatt

Som student eller lærer får du 5% rabatt på alle Mac og iPad

Rabatten gjelder både i butikk og på vår nettbutikken ved fremvisning av gyldig studentbevis med semesterkort. Ved kjøp på vår nettbutikk bruk rabattkode "student". 5% Studentrabatt blir da trukket fra. Send samtidig et kopi av studentbevis til nettbutikk@tellit.no

Hvorfor velge Mac?

Med en bærbar Mac får du maksimalt ut av livet som student. Du kan gjøre imponerende ting både før, under og etter forelesningene. En Mac er både kraftig og brukervennlig. Og den fungerer med iPhone og iPad slik ingen andre datamaskiner kan. Ledende teknologi gir deg ekstrem ytelse og sikkerhet – og et batteri som varer hele dagen.

Konstruert for å være bedre.

En bærbar Mac er tynn og lett, men likevel robust nok til å vare i år etter år. Den er full av tekniske nyvinninger. Og alt fungerer sømløst, siden både maskinvaren og programvaren er utviklet av Apple.

Apper for alt.

En Mac leveres med suverene apper for kreativitet og produktivitet. Lag dokumenter, presentasjoner og filmer. Surf på nettet, send meldinger, ta notater, organiser kalenderen og mye mer. Microsoft Office fungerer selvsagt også utmerket på Mac.

Laget for iPhone. Og omvendt.

Ring og motta iPhone-samtaler på Macen, og send og motta iMessage- og tekstmeldinger. Skriv en e-post eller et dokument, surf på nettet på én enhet og fortsett der du slapp på en annen enhet. iCloud holder bilder, musikk og annet oppdatert og synkronisert på Macen og alle iOS-enhetene dine.

Sikkerhet og personvern.

For Apple betyr tilliten du har til oss alt. Derfor er sikkerhet og personvern noe av det første vi tenker på. Produkter og tjenester er utformet for å beskytte informasjonen din, slik at du kan konsentrere deg om studiene og daglige gjøremål – helt uten bekymringer.