Apple MacBook Pro og iPad Pro

10% student og lærerrabatt på alle Mac og iPad Pro

Bruk rabattkode "Student" i kassen og send en kopi av ditt studentbevis til nettbutikk@tellit.no

Vi sender så fort studentbevis er mottatt og godkjent. Tilbudet gjelder fra 16. juli til 6. september med fremvisning av gyldig studentbevis. (gjelder fra og med videregående skole)

Gå til alle Mac →

Hvorfor velge Mac eller iPad?

Mac. iPad. Uansett hva du velger til studiene, er resultatet det samme – en datamaskin du kommer til å elske. Om du foretrekker kraften til Mac eller allsidigheten til iPad, kommer du raskt til å oppdage at begge har alt du trenger for å håndtere selv de mest krevende oppgaver.

Både iPad og Mac er kompatible med programvaren du trenger, som Microsoft Office. De er utviklet for å beskytte informasjonen din fra dag en. Og med sin tynne, lette design, utrolige kraft og fantastiske ytelse, er de som skapt for dagens studenter – både i og utenfor forelesningssalen.


Apple MacBook Air og MacBook Pro

Mac

Kraftige, bærbar og solid – MacBook Air og MacBook Pro er klare for alle typer studier. Opprett dokumenter og samarbeid med andre, med integrerte apper som Pages, Keynote og Numbers. Kjør populære programvarer for studiene, som Microsoft Office. Send notatene dine uten problemer til en Mac- eller iPhone-bruker i nærheten via AirDrop. Med praktfulle Retina-skjermer, kraftige prosessorer, nye Magic Keyboard, sikker Touch ID og batteri som varer hele dagen, er MacBook Air og MacBook Pro i en klasse for seg.

Se alle Mac →
Apple MacBook Air til studentpris

MacBook Air

Med dobbelt så god ytelse, nye Magic Keyboard, dobbelt så mye lagringsplass, en praktfull Retinaskjerm, solid og bærbar design, og batteri som varer hele dagen - er MacBook Air klar for studiene og alt annet.

Fra 12 790,-

Studentpris fra 11 511,-

Les mer →
Apple MacBook Pro til studentpris

MacBook Pro

MacBook Pro er skapt for læring på høyeste nivå, med avansert grafikkort, høytytende prosessorer, stor lagringsplass og nytt Magic Keyboard.

Fra 16 790,-

Studentpris fra 15 111,-

Les mer →
10% rabatt på alt tilbehør kjøpt sammen med Mac eller iPad Pro

Apple iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får elevene friheten til å utforske og uttrykke nye ideer, uansett når og hvor inspirasjonen kommer. Den har en helskjermdesign og er lettere å ta med seg enn noen annen bærbar datamaskin. Liquid Retina-skjerm og sikker Face ID. Avanserte kameraer og heldagsbatteri. A12X Bionic-chipen kjører tunge utdanningsapper uten problemer. Og med Smart Keyboard Folio får du et tastatur i full størrelse, som beskytter både forsiden og baksiden av iPaden. Skriv notater eller mal som en profesjonell kunstner, med nye Apple Pencil. Vær produktiv med de kraftige og personlige funksjonene i iPadOS. Og kombinert med de fantastiske appene på App Store, inkludert opplevelser med utvidet virkelighet, er iPad Pro et grensesprengende verktøy for å lære hva som helst. Uansett hvor du befinner deg.

Les mer om iPad Pro →
Apple iPad Pro - Studentpris

iPad Pro 12,9-tommer

Fra 12 190,-

Studentpris fra 10 971,-

Les mer →

iPad Pro 11-tommer

Fra 9 790,-

Studentpris fra 8 811,-

Les mer →
10% rabatt på alt tilbehør kjøpt sammen med Mac eller iPad Pro