Tell logo

10% student og lærerrabatt på alle Mac og iPad Pro

Bruk rabattkode Student og send en kopi av ditt studentbevis til nettbutikk@tellit.no

Tilbudet gjelder fra 14. juli til 14. september med fremvisning av gyldig studentbevis. (gjelder fra og med videregående skole)

Kjøp Mac →

Apple MacBook Air produktside 2

Mac

Kraftige, solide, lette og med lyssterke Retina-skjermer – MacBook Air og MacBook Pro er klare for alle typer studier. Opprett dokumenter og samarbeid med andre, med integrerte apper som Pages, Keynote og Numbers. Kjør populære programvarer for studiene, som Microsoft Office. Send notatene dine til en Mac- eller iPhone- bruker via AirDrop. Og med sikker Touch ID og heldagsbatteri* er MacBook Air og MacBook Pro i en klasse for seg.

Les mer →
Apple MacBook Air til studentpris

MacBook Air

Med en lyssterk Retina-skjerm, sikker Touch ID og en slitesterk og bærbar design er nye MacBook Air klar for studiene og alt annet.

Fra 11 511,-

Kjøp
Apple MacBook Pro til studentpris

MacBook Pro

Med det nyeste av grafikkort, høytytende prosessorer og stor lagringsplass er MacBook Pro bygd for læring på høyt nivå.

Fra 13 491,-

Kjøp
10% rabatt på alt tilbehør kjøpt sammen med Mac eller iPad Pro

Apple iPad Pro

iPad Pro

Med iPad Pro får du friheten til å utforske og uttrykke nye ideer, uansett når og hvor inspirasjonen kommer. Skriv en avhandling, gjør undersøkelser til en oppgave, mal et portrett eller rediger en film – alt på en enhet som er kraftigere enn de fleste bærbare PC-er. Med Apple Pencil, Smart Keyboard Folio og de fantastiske appene på App Store, er iPad Pro et grensesprengende verktøy for all slags læring. Uansett hvor du befinner deg.

Les mer →
Apple MacBook Air til studentpris

iPad Pro 12,9-tommer

Fra 9 621,-

Kjøp

iPad Pro 11-tommer

Fra 8 001,-

Kjøp
10% rabatt på alt tilbehør kjøpt sammen med Mac eller iPad Pro

Hvorfor velge Mac eller iPad?

Mac. iPad. Uansett hva du velger til studiene, er resultatet det samme – en datamaskin du kommer til å elske. Om du foretrekker kraften til Mac eller allsidigheten til iPad, kommer du raskt til å oppdage at begge har alt du trenger for å håndtere selv de mest krevende oppgaver.

Både iPad og Mac er kompatible med programvaren du trenger, som Microsoft Office. De er utviklet for å beskytte informasjonen din fra dag en. Og med sin tynne, lette design, utrolige kraft og fantastiske ytelse, er de som skapt for dagens studenter – både i og utenfor forelesningssalen.