Apple USB-C digital AV-multiportadapter

5+ stk. på lager (nett og butikk)
SKU
MJ1K2ZMA
kr 729,00

Du kan bruke en USB-C digital AV-multiportadapter til å koble din MacBook med USB-C-port eller en MacBook Pro med Thunderbolt 3 til en HDMI-skjerm samtidig som du kobler til en standard USB-enhet og en USB-C-ladekabel.

Med denne adapteren kan du speile det du ser på MacBook- eller MacBook Pro-skjermen på en TV eller skjerm med HDMI-funksjonalitet i opptil 1080p ved 60 Hz eller i UHD (3840 x 2160) ved 30 Hz. Den støtter også innhold som filmer og videopptak. Du kobler bare adapteren til USB-C-porten på MacBook eller en av Thunderbolt 3-portene (USB-C) på MacBook Pro og deretter til en TV eller projektor med en HDMI-kabel (kjøpes separat).

Bruk standard USB-porten til å koble til enheter som minnepinne med flashteknologi eller kameraet ditt, eller en USB-kabel for synkronisering og lading av iPhone, iPad eller iPod. Du kan også koble en ladekabel til USB-C-porten for å lade MacBook eller MacBook Pro.

Mer informasjon
Produsent vare nr. MJ1K2ZM/A
Homekit-støtte N/A
Lagring N/A
Merke Apple
Materiale N/A
I esken Apple USB-C Digital AV-multiportadapter
iPhone-kompatibilitet N/A
iPad-kompatibilitet N/A
Watch-kompatibilitet N/A
Mac-kompatibilitet 13-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C), 15-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C), 12-tommers MacBook
iPod-kompatibilitet N/A
Spesifikasjoner N/A
Systemkrav Krever en HDMI-kabel (selges separat) for tilkobling til TV eller projektor. Støtter både video ut og lyd ut.
Juridisk N/A
Dybde N/A
Høyde N/A
Bredde N/A
Vekt N/A