Apple USB-C VGA-multiportadapter

5 stk. på lager
SKU
MJ1L2ZMA
kr 729,00

Du kan bruke en USB-C VGA-multiportadapter til å koble en MacBook med USB-C-port eller en MacBook Pro med Thunderbolt 3-porter (USB-C) til en VGA-skjerm samtidig som du kobler til en standard USB-enhet og en USB-C-ladekabel.

Du kan bruke USB-C VGA-multiportadapteren til å vise innholdet på MacBook- eller MacBook Pro-skjermen på en VGA-kompatibel TV eller skjerm på opptil 1080p HD. Den støtter også innhold som filmer og videopptak. Du kobler bare adapteren til USB-C-porten på MacBook eller en av Thunderbolt 3-portene (USB-C) på MacBook Pro og så til en TV eller projektor med en VGA-kabel (kjøpes separat).

Bruk standard USB-porten til å koble til enheter som minnepinne med flashteknologi eller kameraet ditt, eller en USB-kabel for synkronisering og lading av iPhone, iPad eller iPod. Du kan også koble en ladekabel til USB-C-porten for å lade MacBook eller MacBook Pro.

Mer informasjon
Produsent vare nr. MJ1L2ZM/A
Merke Apple
I esken USB-C VGA Multiport-adapter
Mac-kompatibilitet 13-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C), 15-tommers MacBook Pro – Thunderbolt 3 (USB-C), 12-tommers MacBook
Systemkrav Krever en VGA-kabel (selges separat) for tilkobling til TV eller projektor.
MJ1L2 Apple USB-C VGA-multiportadapter
MJ1L2 Apple USB-C VGA-multiportadapter MJ1L2 Apple USB-C VGA-multiportadapter koblinger MJ1L2 Apple USB-C VGA-multiportadapter USB-C kobling